De beste carpacciodressing

Written by

carpaccio-antipasti

Ik wil jullie laten zien hoe je de lekkerste carpaccio dressing kan maken

Benodigdheden;

3 bos peterselie

3 bos bieslook

5 tenen knoflook

2 eetlepels suiker

0.2 liter witte wijn azijn

0.6 liter zonnebloem olie

1.5 eetlepel mayonaise

peper en zout

Doe de azijn, peterselie, bieslook, knoflook, suiker in de blender en draai het tot een pulp. Voeg vervolgens druppelsgewijs de olie toe met de machine in de middelste stand. Voeg als laatste de mayonaise toe (om de dressing wat steviger te maken) . Proef de dressing en voeg peper en zout naar smaak toe

Doe de dressing vervolgens via een trechter in een bijvoorbeeld een lege frisdrankfles. Bewaar de dressing in de koelkast… mocht je hem gebruiken, even de fles schudden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *