De Oude Koster Catering Een nieuwe naam. Maar een bekend gezicht.

255636_151751458229628_7134046_n
Geertjan Graafsma

Mijn naam is Geertjan Graafsma. Van met 1998 tot en met september 2014 zwaaide ik  de scepter in restaurant Het Kostershoes, waarmee voor mij een jongensdroom in vervulling ging. Als geboren Limburger ben ik van nature gezegend met een Bourgondische inslag (oké, het ís te zien) en die eigenschap wilde ik altijd al graag met anderen delen.

Dat ga ik vanaf nu weer doen, met mijn eigen cateringbedrijf De Oude Koster. Geen grote partijen met ingewikkelde gerechten, de hectiek van een grote keuken en de stress van een vol restaurant, maar lekker kleinschalig en echt laagdrempelig, zodat we er niet alleen culinair, maar ook financieel een feestje van maken. Gewoon vanuit mijn eigen keuken, één op één voor u persoonlijk en uw gasten gekookt. Gegarandeerde kwaliteit volgens beproefd recept en op basis van een jarenlange ervaring. Onder hetzelfde motto dat me letterlijk en figuurlijk met de paplepel is ingegoten:

‘Il n’y a rien de plus sérieus que le plaisir’.

Ik ben geboren in Bergen, in 1965. Na mijn studie heb ik in verschillende restaurants gewerkt en tussendoor een aantal horecadiploma’s behaald. In 1998 begonnen met restaurant Het Kostershoes in Enschede. Vijftien keer deelnemer aan de ProefEet in Enschede, in 2004 winnaar van de prijs voor de mooiste inrichting. Sinds de zomer van 2016 zelfstandig actief met De Oude Koster, mijn eigen cateringbedrijf.